Talouspäällikköpalvelu

Talousnäkökulmaa päätöksentekoon

Jos tuntuu siltä, että itselläsi ei ole aikaa tai osaamista perehtyä erilaisiin raportteihin tai sähköisen taloushallinnon työkaluihin ja niistä saataviin lukuihin ja kuvaajiin, niin talouspäällikköpalvelumme auttaa asiassa. Ammattitatoinen talouspäällikkö perehtyy puolestasi yrityksesi tunnuslukuihin sekä mittareihin ja tulkitsee niitä puolestasi. ja auttaa tekemään päätöksiä niiden pohjalta. 

 

Talouspäällikköpalvelua voi hyödyntää myös toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Talouspäällikkö laatii tarvittavat rahoitus-, kannattavuus ja myyntilaskelmet sekä mittarit esimerkiksi rahoituksen tai avustusten hakemista varten. 

Talouspäällikkö auttaa myös tulosten ja johtopäätösten viestinnässä osallistumalla esimerkiksi ohjausryhmien ja johtoryhmien kokouksiin ja tuomaan sitä kautta talouden näkökulman päätöksentekoon. 

Palvelua voi hyödyntää kertaluontoisena konsultointina, määräaikaisena toimeksiantona esimerkiksi projektin ajaksi tai sopia jatkuvasta palvelusta viikko- tai kuukausitapaamisineen.